Poddar och några favoriter

För er som inte kommit i underfund med poddar, då rekommenderar vi er till det. Det finns så många bra poddar att lyssna på. Här ska du få tips om några gällande träning, fysik och mental träning:
 
Styrkebyrån
Clara Fröberg och Johanna Barvelid är personliga tränare i Stockholm. Styrkebyrån är podden om att lyfta tunga grejer - och om starka kvinnor. Från mitt perspektiv som lic. personlig tränare och leg. sjukgymnast/fysioterapeut tycker jag de fokuserar på helt rätt saker. De har en sund inställning till kost, de är grymt starka, de ger grymma tips och äter havregrynsgröt med grädde, precis som jag. :)
 
Fysiopodden
Denna podd är tyvärr nedlagd, men avsnitten ligger kvar än. Är du antingen lite nördig och/eller har medicinska kunskaper så är detta en givande podd. Såhär beskriver de själva sina avsnitt: "Fysiopodden var en undersökande podcast om fysioterapi och träning. Sedan starten i mars 2011 har vi publicerat avsnitt med en ambition att förmedla kunskaper som bygger på vetenskap."
 
The Ledge
Tre svenskar som intervjuar och snackar med några av klättervärldens bästa. Lyssna på Chris Sharma, Matilda Söderlund, Adam Ondra m. fl. Tipptopp!
 
Träningspodden med Jessica och Lofsan
Vill du komma igång med din träning? Eller kör du ett par pass i veckan men vill hitta inspirationen till att ta din träning till nästa nivå? Eller är du kanske en hängiven träningsfantast som bara vill tjuvlyssna på ett par likasinnade? Då är det här podden för dig! Programledaren Jessica Almenäs och träningsexperten Lovisa Sandström peppar dig. Så beskrivs podden på nätet. Lyssna och se vad du tycker! 
 
Monkey Mindset - mental träning
Daniel Sjöstedt som är mental tränare guidar oss med korta avsnitt och konkreta tips. Om du väljer att prenumerera på nyhetsbrevet får du även ljudfiler till din mail med mental träning och schema hur du ska använda dig av dem. Mycket trevlig kille som för övrigt också har kopplingar till Medelpad! 
 
Dagens aktivitet tillsammans med poddlyssnande.
 
 
 
Har du någon podd att tipsa om? Maila!
 
 
 
 
Hälsa, Träning | hälsa, klättring, poddar, tips, träning | |
Upp